Premijera Artiljera 31. oktobra

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera "Artiljera" 31. oktobra

U sredu 31. oktobra od 20:30h u Sava Centru premijerno će biti prikazan film "Artiljero", po scenariju i u režiji Srđe Anđelića. "Artiljero" je film o momku čiji je san da vrati Nemanju Vidića u Crvenu zvezdu.

"Mali je odrastao uz priče o uspesima Zvezde, a da sam nikada nije okusio radost velike pobede. Nedostaje mu neko na koga bi se ugledao. Upoznaje Anu kojoj na poseban način svetlucaju oči. Ana od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života očekuje značajan događaj, ali se sve uvek pretvori u rutinu. Za događaj je zadužen Mali .U poverenju joj otkriva plan povratka svog heroja iz detinjstva - Nemanje Vidića . Ani sve deluje naivno, ali korak po korak ona prestaje sa pitanjima i sledi strast svoga decka. Slično se ponaša i okruženje. I cinici postaju ubeđeni u uspeh te fiks ideje. I stariji brat, bivši vođa navijača i komšiluk i tribina... I odjednom, jureći za kapitenom Mancester Junajteda, Mali sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj," kratak je sinopsis filma.

U "Artiljeru" pored velikih glumačkih imena poput Nebojše Glogovca, Petra Božovića, Zorana Cvijanovića, Nikole Đurička, Borisa Milivojevića, Predraga Bjelca, Gorana Radakovića, Danijele Vranješ, Aleksandre Janković, u filmu se prvi put pojavljuju Ana (Ana Konjović), Mali (Jovan Kolarić) i Milica (Iva Kosovac)...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.