Petar Škuletić: Gol i trk na jug (17, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Škuletić: Gol i trk na jug (17, SASTAVI)

Petar Škuletić je u proleće 2013, kao pozajmljeni igrač Vojvodine, postigao za Radnički tri gola: u Kragujevcu, protiv Crvene zvezde i Javora.
(FOTO: M. Rašić)
Stasiti Danilovgrađanin, sada uzdanica Partizana, danas će sve učiniti da nadmudri odbranu Nišlija i po prvi put, kao senior, bude strelac u crno-belom dresu!
- Živim za gol! Nemam dilemu – ako zatresem mrežu, proslaviću ga trkom ka jugu – otkriva Petar Škuletić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << đak omladinske škole šampiona i od ove zime povratnik u Humsku.
Golgeter sa pijetetom govori o Radničkom i periodu provedenom na „Čairu”:
- Nišlije imaju mnogo dobru ekipu, iskusnu, koja zna da igra na rezultat. Predvodi ih odličan trener, moraćemo da obratimo naročitu pažnju na Sašu Stojanovića, kapitena Jovanovića… Verujem da ću biti uspešniji od nekadašnjeg saigrača – golmana Kesića!
Posle remija u Novom Pazaru pred Partizanom je samo jedan izbor – pobeda.
- Čeka nas težak posao, ali verujemo u sopstveni kvalitet i osvajanje tri boda.
Škuletića je tokom sedmice mučio mišić…
- Bio sam rovit, sada je sve u redu…
Centarfor se pridružio akciji Grobara, sve više rasprostranjenoj na društvenim mrežama.
- Ne damo titulu! Pozivam navijače da ispune stadion, pored crno-belih stolica sve ćemo učiniti da ih obradujemo i dobrom igrom.
BEZ LAZOVIĆA
Poslednji trening je otklonio dileme: povreda primicača je jača od želje Danka Lazovića da pomogne drugovima.
Stručni štab crno-belih ne želi ništa da rizikuje, golgeter je potrebniji zdrav.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Petarda Bajerna, Dortmund ubedljiv (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2014

Borusija iz Dortmunda je posle ubedljivog poraza u prethodnom kolu od Hamburga 3:0 sada istim rezultatom slavila na svom terenu protiv Nirnberga.. (FOTO: AP). Iako je prvo poluvreme prošlo bez golova, „milioneri“ su u drugom delu igre uspeli tri puta da zatresu mrežu golmana Šafera.. Prvi gol...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.