Odbojka: Prva pobeda Zvezde u finalu plej-ofa

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 23.Apr.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka: Prva pobeda Zvezde u finalu plej-ofa

BEOGRAD - Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć u Beogradu ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 (25:17, 25:21, 25:18) u trećoj utakmici finala plej-ofa i smanjili rezultat u seriji na 2:1. Sledeće utakmica finalne serije igra se u nedelju, takođe u Beogradu.

Finale plej-ofa igra se na tri pobede, a u eventualna "majstorica" igraće se 28. aprila u Kragujevcu.

Pred oko 1.200 gledalaca u dvorani u "Šumicama" sudili su Dejan Jovanović i Zorica Bjelić iz Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Pre početka utakmice predstavljena je ženska ekipa Crvene zvezde koja je preksinoć po treći put u finalnoj seriji plej-ofa savladala subotički Spartak i osvojila naslov državnog prvaka.

Odbojkašu Partizana Aleksandru Atanasijeviću uručena je nagrada kao najboljem i najperspektivnijem odbojkašu u minulom prvenstvu.

Crvena zvezda: Stefanović, Jakovljević, Ćulafić, Pajić, Bojović, Koprivica, Milutinović, Mitić, Terzić, Dokić, Rašić, Vujičić.

Radnički Kragujevac: Petković, Igor Jovanović, Radović, Ilija Ivović, Čupković, Ilić, Janković, Čedić, Maksimović, Opačić, Pantelić, Stevanović.

Gosti su odigrali katastrofalno i dozvolili "crveno-belima" da za samo 74 minuta izbore ubedljivu pobedu.

Crvena zvezda je lako pobedila i pored toga što je napravila 20 servis grešaka. Istovremeno, njeni odbojkaši su imali 11 blokova, odbojkaši Radničkog su mlako servirali, što je domaćin iskoristio i bez problema zabeležio prvu pobedu u finalnoj seriji.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.