Nišlijama ceo plen, Caki čovek preokreta!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijama ceo plen, Caki čovek preokreta!

Niški Radnički osvojio sva tri boda u Gornjem Milanovcu protiv domaćeg Metalca, iako je domaćin imao gol prednosti do ulaska u finiš meča.

U prvoj današnjoj utakmici šestog kola Superlige, niški Radnički je kao gost u Gornjem Milanovcu savladao domaći Metalac rezultatom 2:1.

Prvo poluvreme završeno je bez pogodaka, ali je drugo donelo dosta uzbuđenja.

Najpre su domaći u 64. minutu postigli vodeći gol preko Otaševića i rezultatom 1:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Metalac ušlo se i u poslednjih deset minuta meča.

Ali onda, potpuni preokret! Prvo je u 81. minutu meča, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Saša ''Caki'' Stojanović doneo je izjednačenje gostima, da bi samo tri minuta kasnije Lazar Arsić pogodio za konačnih 1:2.

Ovo je treća pobeda Radničkog od početka sezone i sada se sa 10 osvojenih bodova izjednačio na deobi četvrtog mesta na tabeli sa današnjim rivalom.

Podsetimo, večeras se igraju još dve utakmice šestog kola, od 18 časova Zvezda je dočekala Radnik, a od 19 sati igraju Čukarički i Vojvodina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubedljiva protiv Radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2016

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su danas na svom stadionu pobedili Radnik sa 5:0, u šestom kolu Super lige Srbije...Strelci su bili kapiten Aleksandar Luković iz penala u 36, Petar Orlandić u 41. i 78, Slavoljub Srnić u 74. i Predrag Sikimić u 88. minutu...Zvezda je prva na tabeli sa 16 bodova,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.