Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 17:22

Milojević: Najlakše mi je da igram finalne utakmice

Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže doći do finala nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću da tražim od momaka, da daju sve što mogu", rekao je trener Budućnosti Dejan Milojević uoči finalne serije plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.
Prvi meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 18.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u hali Aleksandar Nikolić.

Treneru Podgoričana Dejanu Milojeviću biće ovo drugo finale Jadranske lige. U sezoni 2015/16 Milojevićeva Mega je u finalu poražena od Crvene zvezde 3:0.
"Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže doći do finala nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću da tražim od momaka, da daju sve što mogu. Ja se nadam da će to biti dovoljno za titulu", rekao je Milojević.
Ovo će biti treće uzastopno finale Jadranske lige u kome učestvuju dva kluba. Budućnost je bila uspešnija 2018. godine, Crvena zvezda 2019.
"Jedna i druga ekipa imaju neke prednosti. Oni su recimo u kontinuitetu u finalima, branilac titule ima veće samopozdanje, ali sa druge strane, ponekad je teže odbraniti, nego osvojiti", kaže Milojević, dodajući da sitnice mogu odlučiti pobednika:
"Osnove košarke su najvažnije, kako šutirate slobodna bacanja, koliko imate izgubljenih lopti, koliko tačno ispunjavate ono što se dogovorite. Ko bude čvršći, ko bude pravio manje grešaka, taj će biti bliži pobedi", apostrofirao je trener Podgoričana, rekavši da je spreman za mečeve odluke:
"Srećan sam što smo ovde. Čestitke i Zvezdi, nije bilo lako doći do finala. Verujem da nas očekuju lepe utakmice i da će ljubitelji košarke uživati. Neka bolji pobedi", zaključio je Milojević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Najlakše mi je da igram finalne utakmice

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2021

Meni je uvijek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže doći do finala nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću da tražim od momaka, da daju sve što mogu, rekao je trener Budućnosti Dejan Milojević uoči finalne serije plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radonjić i Simonović: Težak izazov – Budućnost nas je dvaput nadigrala

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 12:52

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč protiv Budućnosti na početku finalne serije ABA lige...Finalna serija između Zvezde i Budućnosti počinje u nedelju od 18.30 sati, a prvi duel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu..."Na kraju su finalu u dva tima koja...

Nastavak na B92...

Radonjić i Simonović: Težak izazov i teška serija

Izvor: RTS, 15.Maj.2021

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio da očekuje težak meč protiv Budućnosti na početku finalne serije ABA lige. Finalna serija između Zvezde i Budućnosti počinje u nedelju od 18.30 sati, a prvi duel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.