Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 13:01

Radonjić i Simonović: Težak izazov i teška serija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio da očekuje težak meč protiv Budućnosti na početku finalne serije ABA lige. Finalna serija između Zvezde i Budućnosti počinje u nedelju od 18.30 sati, a prvi duel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.
"Na kraju su finalu u dva tima koja su bila najbolja u čitavoj sezoni. Manje-više se očekivlao da tako bude u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finalnoj seriji. Nama je najvažnije da fokus bude na prvoj utakmci. Ekipa Budućnost je bila bolja ekipa oba puta."

"Podelili su nas u Pioniru, veoma su nas nadigrali u Podgorici i pokazali da imaju razloga da imaju puno optimizma pred početak ove serije. Ekipa ima kvalitet, ugirana je, u dobroj formi, koja je kvalitetno prošla u polufinale. Svesni smo da nas čeka težak izazovu u prvom duelu, a i kasnije", rekao je Radonji na konfrenciji za medije.
Radonjić je istakao da Marko Jagodić Kuridža neće igrati prvi meč finala, kao i da je gotovo izvesno da će Kori Volden propustiti nedeljni meč.
"Na svima nama je da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo kvalitete ekipe Budućnosti, da dobrom energijom i koncentarcijom pokušamo da budemo bolji od ekipe Budućnosti, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo. Koncentrisani smo na ono što treba da radimo na terenu. Razmišljam samo u tom pravcu, da individualnom i kolektivnom igrom treba da iskontrolišemo dobar napadački kvalitet Budućnosti", rekao je Radonjić.
Košarkaš Marko Simonović istakao je da očekuje veliku borbu u finalu.
"Konačno smo stigli do finala, očekuje nas jako teška utakmica i cela serija protiv izuzetno dobre ekipe. Igrali su odlično tokom cele sezone, povedili su nas dva puta. Želimo da odgovorimo na njihove pobede i da odradimo dobro finale. Daćemo sve od sebe, da odigramo maksimalno dobro i fizički angažovano", rekao je Simonović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić i Simonović: Težak izazov i teška finalna serija; Čović: Protokoli se ne prave pred plej-of

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio da očekuje težak meč protiv Budućnosti na početku finalne serije ABA lige. Finalna serija između Zvezde i Budućnosti počinje u nedelju od 18.30 sati, a prvi duel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu..."Na kraju su finalu u dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radonjić: Budućnost nas je dva puta dobila, biće teško

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je da Marko Jagodić Kuridža neće biti spreman za početak finalne serije ABA lige protiv Budućnosti, a dodao je da u timu verovatno neće biti ni Korija Voldena.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.