MZT zatrpao Budućnost trojkama

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZT zatrpao Budućnost trojkama

Košarkaši MZT pobedili su na svom parketu Budućnost sa 96:90 u duelu 12. kola regionalne ABA lige.

Makedonski tim je tako naneo Podgoričanima tek drugi poraz ove sezone, pa će šampion Crvena zvezda imati dve pobede više od prvog pratioca ako savlada FMP u ponedeljak.

MZT je do velike pobede stigao najviše zahvaljujući fantastičnih 13-22 za tri poena.

Od starta je domaćin pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je veoma raspoložen, ubacio je prvih devet trojki, ali je delovalo da neće izdržati do kraja u tom ritmu.

Gosti su preokrenuli rezultat u trećoj deonici, ali je MZT poslednjih deset minuta odigrao sjajno i zasluženo je stigao do četvrte pobede u sezoni.

Skot je bio najbolji sa 15 poena i 11 skokova, Simonovski je dodao 12 poena i 2 asistencije, dok su po 14 poena postigli Klark i Klof. Kod gostiju, Markus Vuilijams je imao 21 poen, 9 asistencija i 5 skokova, Rejnolds je ubacio 18, a Popović 16 poena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.