Luka Mitrović ima novi klub - u Španiji

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Mitrović ima novi klub - u Španiji

Bivši kapiten Crvene zvezde mts karijeru nastavlja u Mursiji.

Foto: MN Press

Bivši kapiten Crvene zvezde mts, Luka Mitrović, novi je košarkaš Mursije, objavio je španski klub.

Mitrović karijeru nastavlja u Španiji posle duge pauze zbog povrede kolena i odlaska iz Bamberga prošlog leta.

Ovaj 25-godišnji krilni centar pre Bamberga pet godina je proveo u Crvenoj zvezdi mts i osvojio po tri titule prvaka ABA lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća, a sa ulogom kapitena vodio je ekipu do četvrtfinala Evrolige.

Mursija, trenutno na 15. mestu na tabeli španske ACB lige, u istom danu dovela je i talentovanog Dina Radončića na pozajmicu iz Real Madrida.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Luka Mitrović ima novi klub

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2019

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović vratio se košarci posle više od osam meseci oporavka od operacije kolena i karijeru nastavlja u Mursiji.  Mitrović će se na raspolaganje treneru Havijeru Huarezu staviti odmah u narednim mesecima nastupaće u ACB ligi i FIBA Ligi šampiona. Poslednju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.