Lalatović sipa so na Partizanovu ranu!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović sipa so na Partizanovu ranu!

Unapred otpisao crno-bele, iako tek slede direktni dueli ekipa iz vrha tabele?

Niški Radnički je i na početku drugog dela sezone nastavio sa odličnim rezultatima. Tim Nenada Lalatovića je savladao ekipu Čukaričkog na ''Čairu'', a onda i Vojvodinu u Novom Sadu, pa i dalje čvrsto drži drugo mesto, sa devet bodova manje od Crvene zvezde i šest više od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, koji i dalje ne može da se pomeri sa treće pozicije na tabeli.

Taj odnos snaga mogao bi da bude promenjen u naredna dva kola, jer u subotu se sastaju Crvena zvezda i Partizan, a četiri dana kasnije, Nišlije će gostovati u Humskoj.

Ipak, Lalatović ne čeka na ishode tih duela i već sada je Zvezdu i Radnički izdvojio kao ''ubedljivo najbolje'' ekipe u zemlji.

''Pokazali smo ko je gde i koliko vredi u srpskom fudbalu. Sada nema dilema i niko neće moći da ospori da je Radnički, posle šampiona Crvene zvezde, ubedljivo najbolji u zemlji. To nisu prazne reči, to potvrđuju naše igre i rezultati.

Posebno mi je drago što je srpska sportska javnost, u direktnom TV prenosu, mogla da odgleda naš duel sa Vojvodinom. Videli su nas na delu, uverili se i u naš kvalitet i odličnu organizaciju.







Znam da će i dalje biti mnogih koji će nas kritikovati, kojima neće biti po volji naši uspesi, spremnih da obezvrede i negiraju naše vrednosti. Poručujem da samo pogledaju tabelu i sve će moći da vide – Radnički je u samom vrhu, odmah iza Crvene zvezde... Videće i gde su svi ostali'', poručio je Lalatović, a prenosi ''Žurnal''.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.