Kup Srbije - Boaći od tragičara do heroja, Zvezda u četvrtfinalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije - Boaći od tragičara do heroja, Zvezda u četvrtfinalu! (video)

Šapčani ipak poklekli na Marakani.

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su u Beogradu eliminisali Mačvu rezultatom 1:0.

Domaćin je odmah preuzeo terensku inicijativu, pa je prvi i zapretio preko Kanjasa čiji je odličan udarac sa 20 metara skinuo Puletić.

Sredinom prvog dela igre Vulić je imao odličnu priliku iz slobodnog udarca, loptu je poslao tik ispod prečke, ali se svojom intervencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo istakao golman Mačve.

Još dva puta pretio je Vulić, po jednom odlični Nikolić i Babić, ali promene rezultata nije bilo.

Okuražili su gosti u drugom poluvremenu, pokušaj Vujasina krajnjim naporom je odbranio Popović, da bi nakon igranja rukom u kaznenom prostoru Mačve Zvezda dobila penal.

Ipak, Boaći nije bio precizan u 59, ali zato jeste sedam minuta kasnije kada se najbolje snašao u gužvi ispred gola Puletića i zatresao njegovu mrežu.

Боаћи! 1:0! 🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/oKwYZ00Bum

— Nasa CZV (@nasa_czv) 20. новембар 2019.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Izvor: Danas, 20.Nov.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u Beogradu sa 1:0 pobedili Mačvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.