Zvezda savladala Mačvu i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: RTS, 20.Nov.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda savladala Mačvu i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu Mačvu sa 1:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije.
Teže nego što se očekivalo fudbaleri Crvene zvezde slomili su otpor Mačve. Dugo su gosti odolevali, ipak crveno-beli su golom Boaćija uspeli da stignu do pobede i plasmana u četvrtfinale.

Crveno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konstantno napadali, stvarali šanse, ali ralizacija je izostala. U prvom delu igre Zvezda je imala čak 12 kornera, ali nije uspela da postigne gol. Ispromašivali su se domaći.
Gosti su se koncentrisali na odbranu, a svoju šansu tražili iz kontranapada, zapretili su u neoliko navrata ali golman Popović uspeo da sačuva mrežu.
Boaći je mogao da donese zvezdi prednost iz jedanaesterca, ali je njegov udarac sa bele tačke završio pored gola.
U 66. minutu Boaći se iskupio za promašen jedanaesterac. Odlično je prihvatio loptu u šesnaestercu, dobro se zagradio okrenuo i preciznim udarcem pogodio mrežu, večeras sjajnog golmana Puletića.
Do kraja meča beležimo još nekoliko šansi na obe strane, ali mreže su mirovale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.