Košarkaši Zvezde u gostima pobedili Asvel

Izvor: Beta, 31.Mar.2023, 23:41

Košarkaši Zvezde u gostima pobedili Asvel

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u gostima Asvel sa 76:60 (17:19, 20:23, 19:11, 20:7), u meču 32. kola Evrolige.Zvezdu je do pobede predvodio Ognjen Dobrić sa 18 poena, a pratili su ga Fakundo Kampaco sa 11 i Luka Vildoza i Bendžamin Bentil sa po 10 poena.Kod Asvela se izdvojio Nando De Kolo sa 14 poena.Zvezda je lošije odigrala prvo poluvreme i na pauzu je otišla sa pet poena zaostatka 37:42.U nastavku crveno-beli su popravili igru, prvenstveno u fazi odbrane, i na kraju stigli i do ubedljive pobede.I pored ove pobede, Zvezda je, zbog rezultata u ostalim mečevima, izgubila šanse za plasman među osam i plej-of Evrolige.Zvezda je 11. sa 15 pobeda i 17 poraza, a Asvel je na poslednjem, 18. mestu sa osam pobeda i 24 poraza.U narednom kolu, Zvezda će dočekati Olimpijakos, dok će Asvel gostovati Baskoniji.Ranije večeras, Baskonija je kao domaćin pobedila Fenerbahče sa 92:69, dok je Olimpijakos u atinskom derbiju savladao Panatinaikos sa 81:73.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

IVANOVIĆ NAKON ‘PIROVE POBEDE’: ‘Borili smo se kao da imamo ogromne šanse za TOP8!’

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2023

Može da bude zadovoljan pobedom. Košarkaši Crvene zvezde večeras su na gostovanju savladali ekipu Asvela rezultatom 60:76, a nakon meča svoje utiske izneo je trener ‘crveno-belih’, Duško Ivanović: ‘Veoma sam srećan sa drugih 20 minuta, u prvih 20 minuta smo bili bez energije, odbrane i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.