Košarkaši Zvezde posle dva meseca u dvorani Aleksandar Nikolić

Izvor: RTS, 18.Maj.2020, 14:52

Košarkaši Zvezde posle dva meseca u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Košarkaši Crvene zvezde odradili su prvi trening u hali “Aleksandar Nikolić” nakon povratka posle dvomesečne pauze zbog pandemnije koronavirusa.
Crveno-beli su posle sedmodnevnog boravka na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, počeli da treniraju "Pioniru", gde su poslednji trening imali 11. marta pred put u Madrid na utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrolige sa Realom, koja nije odigrana zbog proglašenja pandemije koronavirusa.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, trener Dragan Šakota obavio je inicijalni trening u trajanju od 90 minuta uz poštovanje svih zdravstvenih mera, a ekipa je radila podeljena u više grupa, uz obavezno pridržavanje svih preporučenih mera.
Ističe se da je rukovodstvo hale i SC "Tašmajdan" obezbedilo sve uslove i propisane mere da seniorski tim crveno-belih nesmetano nastavi sa treninzima u hali "Aleksandar Nikolić".

Dodaje se da će ekipa i u utorak u istom prepodnevnom terminu obaviti novi trening u hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakota: Kome treba ovo takmičenje?

Izvor: B92, 18.Maj.2020

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su odradili prvi trening u dvorani "Aleksandar Nikolić" posle dva meseca pauze...Poslednji put crveno-beli su na parketu "Pionira" bili 11. marta, pred put u Madrid na meč sa madridskim Realom u okviru Evrolige...Trener regionalnog šampiona Dragan Šakota kažeda...

Nastavak na B92...

Čović upozorio na moguće katastrofalne posledice!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 11:25

Prvi čovek Crvene zvezde detaljno objasnio delikatnost aktuelne situacije u vezi potencijalnog nastavka takmičenja...U više navrata je tokom pauze zbog pandemije prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izražavao zabrinutost kako će se košarka igrati u narednom periodu, imajući u vidu da opasnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.