Klinci Zvezde i Partizan još i najgori

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinci Zvezde i Partizan još i najgori

Kod klinaca nema pardona! Zbog nezdrave atmosfere košarkaškog odrastanja u "večitom derbiju" juniorske konkurencije, u meču za titulu, sevale pesnice. Duel nije završen.

Haos!

Po ugledu na starije ne samo igrače, već i funkcionere dva trofejna beogradska košarkaška kluba, juniori Crvene zvezde Telekom i Partizan mt:s pobili su se u finalu Heba Juniorske lige Srbije. Da nevolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude veća, još uvek golobradi mladići napravili su korak više.

Radile su pesnice!


Kako javlja specijalizovani sajt MVP iz Čačka, utakmica je prekinuta kod rezultata 23:22 za crno-bele u drugoj deonici.

Sve je počelo faulom Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem, da bi se potom uključili Nikola Milutinov i Marko Tejić, a za njima i ostatak članova oba tima. Epilog svega su bile isključujuće greške za Milutinova i Tejića.

Potom je trener crveno-belih Slobodan Klipa pričao sa sudijama i odlučio da povuče svoju ekipu! Pošto se košarkaši Zvezde nisu vratili na teren, Partizan je odneo pobedu i tako stigao do pehara.

Mega Vizura je u meču za treće mesto savladala Borac Mozzart sport sa 84:68, uz novu blistavu partiju Nikole Jokića (24p, 10sk). Centar Mega Vizure je izabran za najkorisnijeg igrača Fajnal ejta.

(MONDO, www.mvp.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Telekom Srbija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Klinci Zvezde i Partizana još i najgori

Izvor: Mondo, 30.Apr.2013, 09:10

Kod klinaca nema pardona! Zbog nezdrave atmosfere košarkaškog odrastanja u "večitom derbiju" juniorske konkurencije, u meču za titulu, sevale pesnice. Duel nije završen...Haos!..Po ugledu na starije ne samo igrače, već i funkcionere dva trofejna beogradska košarkaška kluba, juniori Crvene zvezde...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.