Karte za derbi se prodaju i na stadionu Partizana

Izvor: Beta, 21.Okt.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za derbi se prodaju i na stadionu Partizana

BEOGRAD, 21. oktobra 2010. (Beta) - Ulaznice za predstojeći 139. "večiti" fudbalski derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana od danas će se prodavati i na stadionu u Humskoj 1, objavljeno je na sajtu crno-belih.

Prodaja ulaznica za utakmicu devetog kola Super Lige Srbije izmedju Crvene zvezde i Partizana će na blagajnama stadiona u Humskoj 1 početi danas od 15 sati i trajaće do 21 sat. Karte će se prodavati i u petak od 9 do 21 sat.

Takodje, ulaznice za 139. "večiti" derbi prodavaće se danas od 15 do 21 sat u u lokalu broj 59 u Čumićevom sokačetu. U tom lokalu prodaja karata će biti organizovana i sutra od 12 do 21 sat.

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, istok je 800 dinara, dok će navijači koji utakmicu žele da gledaju sa zapadne tribine za kartu morati da plate 1.000 dinara.

Prodaja karata za "večiti" derbi počela je danas od 13 sati na stadionu Crvene zvezde. Iz Zvezde su saopštili da će prodaja trajati 24 sata i da se nakon toga više neće prodavati.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.