KK Crvena zvezda: Čestitke Partizanu, nećemo biti statisti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Crvena zvezda: Čestitke Partizanu, nećemo biti statisti

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem posle druge utakmice finale serije plej-ofa Superlige protiv Partizana, u kojoj su crno-beli izjednačili u seriji na 1:1.

"KK Crvena zvezda čestita pobedu KK Partizan u drugoj utakmici finala Superlige Srbije. Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice. Umesto toga, od početka finalne serije, a posebno nakon prve utakmice, naslušali smo se demagogije, namerno zamenjenih teza, neistina, dubokoumnih analiza o broju slobodnih bacanja i pritisaka na sudije i napada na ligu", navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda osvrnula se i na koreografiju navijača crno-beli, koji su u halu uneli vence i sveće.

"KK Crvena zvezda čestita KK Partizan i predsedniku tog kluba "na odlično organizovanoj utakmici" u sredu, koja je "ogolila" sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović – Trinkijeri, onih koji su se uživeli u ulogu "žrtava" i nekakvih boraca za pravdu i čistotu srpske košarke. Valjda je jedan od vidova te borbe i morbidan "performans" valjda samo jasan i duhovit onima sa iščašenim i poremećenim umom: venci, cveće i sveće koji su se "volšebno" pojavili na drugoj utakmici finala, pa čak i na klupi KK Crvena zvezda nakon utakmice, što ih zaista simbolično stavlja u ulogu "grobara". Nažalost svih – grobara srpske košarke", stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Treći meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 19 sati.

"KK Crvena zvezda veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno. Nećemo biti statisti i mirno gledati ovo što se dešava. Zato ih pozivamo da u subotu ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pomognu timu da dođe do nove pobede: bez uvreda, bacanja raznih predmeta, upaljača, kovanica, paljenja baklji, pljuvanja i raznoraznih "maštovitih" grobarskih instalacija", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.