Juniori Zvezde izgubili od Pariza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Zvezde izgubili od Pariza

Juniori Crvene zvezde doživeli su drugi poraz na Fajnal-ejtu u Istanbulu, pošto su u A grupi u Istanbulu izgubili od vršnjaka Pariza 77:62.

Ekipa Slobodana Klipe na taj način ostali bez teoretskih šansi da izbori plasman u finale Evrolige četvrtu godinu u nizu.

Odličnu partiju pružio je Aleksa Uskoković sa 27 poena, ali je bio praktično usamljen jer nijedan njegov saigrač nije bio dvocifren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je u pobedničkom timu Ivan Fevrije dao 20, a Žoel Ajaji i Janik Blan po 14.

Mladi košarkaši Crvene zvezde u poslednjem kolu sutra od 10 sati igraju protiv Barselone.

Drugi srpski predstavnik Mega Bemaks, posle iznenađenja protiv Real Madrida (84:80) danas u podne igra protiv Žalgirisa 2. kolu B grupe.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.