Ivanović pred Budućnost: Čvrstom i odgovornom igrom možemo do pobede

Izvor: Beta, 13.Maj.2023, 15:27

Ivanović pred Budućnost: Čvrstom i odgovornom igrom možemo do pobede

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da veruje da njegova ekipa čvrstom i odgovornom igrom može do pobede protiv Budućnosti, na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige."Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno... Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale", rekao je Ivanović, prenosi klub."Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede", dodao je trener Zvezde.Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Budućnosti, u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige."Podrška nam mnogo znači, ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bismo otvorili ovu seriju kako želimo", rekao je Ivanović koji će za ovaj meč imati na raspolaganju sve igrače.Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić je rekao da crveno-beli dobro poznaju ekipu Budućnosti i naveo da je to dobar tim koji je igrao dobro tokom sezone, a "sada još bolje"."Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivanović: Budućnost je ozbiljan klub, imaju svoje ambicije i želje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2023

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je pred početak polufinalne serije sa ekipom Budućnosti da je tim iz Podgorice ozbiljan klub sa svojim ambicijama i željama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.