IVANOVIĆ: Budućnost je ozbiljan klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 14:35

IVANOVIĆ: Budućnost je ozbiljan klub

Crvena zvezda sutra dočekuje Pdogoričane.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.30 u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' dočekuju ekipu Budućnosti u prvom meču polufinala ABA lige. Serija se igra na dve pobede. Trener crveno-belih Duško Ivanović imaće na raspolaganju kompletan sastav.

 - Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet iza međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede. Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo - rekao je Ivanović.

Slično Ivanoviću razmišlja i Ognjen Dobrić od kojeg navijači očekuju da u završnici sezone podigne svoj nivo igre.

 - Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, izuzetno dobar tim, koji je igrao dobro tokom sezone, a sada još bolje. Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke , a ovaj je jedan od takvih - zaključio je Dobrić.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović pred Budućnost: Imaju svoje ambicije – finale

Izvor: B92, 13.Maj.2023

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da veruje da ekipa čvrstom igrom može do pobede protiv Budućnosti, na startu polufinalne serije ABA lige..."Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno.. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale",...

Nastavak na B92...

IVANOVIĆ UPOZORAVA PRED SUSRET SA PODGORIČANIMA: ’Ozbiljan klub sa velikim ambicijama!’

Izvor: HotSport.rs, 14.Maj.2023, 09:55

’Crveno-beli’ pred prvim polufinalnim ispitom. Izabranici Duška Ivanovića danas od 19:30 u hali ’Aleksandar Nikolić’ dočekuju Budućnost iz Podgorice u prvom susretu polufinala AdmiralBet ABA lige. Pred ovaj meč govorio je trener Crvene Zvezde. Ivanović je rekao da  Budućnost nakon promene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.