Fratrija bodrila odbojkašice Zvezde u Moskvi (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fratrija bodrila odbojkašice Zvezde u Moskvi (VIDEO)

Baš kao i prošle godine kad je Crvena zvezda gostovala Dinamu u Moskvi, navijačka grupacija Spatraka „Fratrija”, došla je u velikom broju da podrži mladu ekipu sa Marakane.
FOTO: Ivana Vilotijević

Oni su redovni na svim gostovanjima Crvene zvezde u Moskvi i okolini. Žestoko su bodili Zvezdu na primer na meču košarkaškog ULEB Kupa protiv Himkija.
Od prvog do poslednjeg poena iz sveg glasa bodrili su crveno-bele, uz povike „Napred Zvezda le”, „Hoćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobedu”, „Zvezda, ooooooo“…
Transparent koji je visio dvoranom „Družba“ a koji prosto nije mogao da bude neprimetan je „I volim te, kao nikad pre, kao nikad ranije“, kao i „Moskva, Beograd, Spartak, Zvezda“ i „Publika je tvoja najluđa  na svetu“.
Pre samo dva dana slična scena je viđena u Pireju, ali tada su u vaterpolo duelu snage odmerili Olimpijakos i Crvena zvezda, a navijači oba tima bili su na istoj tribini. Pobratimska grupa iz Moskve ni ovoga puta nije zakazala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.