Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK CRVENA ZVEZDA: Odložen sastanak Upravnog odbora

Sastanak Upravnog odbora FK Crvena zevzda, koji je bio započet u nedelju, neće biti nastavljen danas, kao što je isprva bilo planirano.

Kako saznaje Kurir, ovaj sastanak Upravonog odbora biće najverovatnije nastavljen u utorak, a sam UO neće pretrpeti kadrovske promene.
Do odlaganja je došlo pošto su članovi UO odlučili da se dodatno konsultuju o merama, budući na loš start prvenstvene trke i podatak da su u nedelju ostavke na radna mesta u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klubu ponudili direktor Zvezdan Terzić i šef struke Miodrag Božović.
Do velikih turbulencija u timu sa stadiona “Rajko Mitić” došlo je posle poražavajućeg starta sezone, rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Kairata, ali i zbog kontroverzne pobede nad OFK Beogradom od 2:6 te dva vezana nerešena rezultata s Metalcem i Radničkim iz Ništa.
Zbog svega navedenog navijači su izgubili strpljenje i poverenje u aktuelno rukovodstvo i povicima “Uprava napolje” ispratili su finiš meča s Radničkim prethodnog petka na Marakani.
The post FK CRVENA ZVEZDA: Odložen sastanak Upravnog odbora appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uprava u utorak o rešenju za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015

Novi sastanak Upravnog odbora FK Crvena zvezda zakazan je za utorak na stadionu "Rajko Mitić". Sednica je zakazana za 19.00, ali još nije poznato da li će biti većih promena u klubu...Na nedeljnoj hitnoj sednici, koja je trajala preko tri i po sata, generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.