ESPN birao tim kola LŠ, trojica iz Zvezde

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESPN birao tim kola LŠ, trojica iz Zvezde

Popularni medij odabrao je najbolje igrače u četvrtom kolu Lige šampiona.

Šokantna pobeda Crvene zvezde nad Liverpulom odjeknula je u svetu, svi mediji su Milana Pavkova i drugare postavili na naslovne strane tog dana.

ESPN je danas odabrao najboljih 11 u prethodnom kolu, a tamo su se našla trojica igrača Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Milan Borjan, Vujadin Savić i naravno, Milan Pavkov, našli su se u idealnom timu Lige šampiona u izboru ESPN-a.

Pored njih trojice, tu su još Pavel Kaderabek iz Hofenhajma koji igra poziciju desnog beka, Leonardo Bonući iz Juventusa na poziciji štopera, Kostas Manolas iz Rome takođe na poziciji štopera, Huan Bernat iz PSŽ-a na poziciji levog beka, Karlos Soler iz Valensije na sredini terena gde je i Rud Vormer iz Briža, kao i Huan Mata iz Mančester junajteda, dok je u napadu Hari Kejn iz Totenhema pored golgetera iz Begeča.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ESPN: Zvezdaši dominiraju u timu kola Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2018

Sjajna partija Crvene zvezde i veličanstvena pobeda nad petostrukim šampionom Evrope odjeknula je u celom svetu. Kao po običaju, pošto se zavesa spusti na najkvalitetnije takmičenje svode se računi za tu rundu, pa tako i sada. Lepe vesti stižu za crveno-bele iz redakcije američkog ESPN-a, koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.