EL: Zvezda poražena od Reala u Areni

Izvor: Press, 02.Jan.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezda poražena od Reala u Areni

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida u Kombank areni sa 79:72, u prvoj utakmici Top16 faze Evrolige.
U prvom meču u 2015. godini ekipa Dejana Radonjića odigrala je veoma nervozno, pa nije ni mogla da se nada povoljnom rezultatu.
Zahvaljujući odličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odbrani Zvezda je u 26. minutu imala +1 (43:42), a do kraja treće deonice Real je rafalnom serijom 16-2 prelomio meč u svoju korist.
I sudije su dale vetar u leđa Madriđanima u tom periodu, ali Zvezda je ipak sama kriva što sredinom trećeg perioda nije iskoristila odličnu situaciju kada je serijom 9-0 preuzela vođstvo. Izabranici Dejana Radonjića u svakom slučaju nemaju za čim da žale, a tako će biti i u nastavku Top16 faze, bez obzira na rezultate. 



Treba pohvaliti i stav Zvezde u poslednjoj deonici. Nisu pali ni kada je pobednik bio odlučen, odigrali su do kraja borbeno i ublažili su poraz. 

Majk Cirbes bio je najbolji u Zvezdi sa 13 poena i 6 skokova, 13 poena uz 3 asistencije imao je Mitrović, dok je Kalinić uz 10 poena imao 7 asistencija i 6 skokova. Real je predvodio Fernandes sa 15 poena, 13 je ubacio Rejes, a 12 Rodriges. 

U narednom kolu Evrolige Zvezda gostuje Makabiju u Tel Avivu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTOGALERIJA: Ni paklena atmosfera u Areni nije ‘uplašila’ Real

Izvor: HotSport.rs, 02.Jan.2015

Pravi novogodišnji spektakl pružili su košarkaši Crvene zvezde i Reala iz Madrida navijačima u Beogradu. Publika u Kombank areni mogla je da uživa u sjajnoj košarci punoj prelepih poteza, trojki i zakucavanja. Na kraju pobedu je odneo Real Madrid 79:72, ali su veliko bravo zaslužili i hrabri...

Nastavak na HotSport.rs...

DŽENKINS: Sudije ne odlučuju pitanje pobednika

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 10:57

Ekipa Crvene zvezde poražena je sinoć od madridskog Reala u okviru prvog meča Top 16 faze Evrolige. „Kraljevski klub“ prelomio je meč u trećoj deonici nakon nekoliko spornih sudijskih odluka.. Iako su sve „sumnjive odluke“ arbitara otišle u korist igrača Reala, bek crveno-belih Čarls...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.