Dvostruka pobeda Zvezdinih klinaca nad Partizanom

Izvor: B92, 30.Okt.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruka pobeda Zvezdinih klinaca nad Partizanom

Mladi fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su dve pobede nad najvećim rivalom Partizanom u subotu.

U omdladinskom derbiju crveno-beli su slavili sa ubedljivih 3:0, pogocima Luke Ilića i Lazara Romanića u prvom poluvremenu, te Uroša Račića iz penala u drugom.

Partizan je propustio veliku šansu da povede na ovom meču, Savić je odbranio penal Jovanoviću na 0:0.

"Svakom golu se podjednako radujem, nebitno ko je protivnik. Naravno da večiti derbi nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebnu težinu, oseti se drugačija atmosfera kada izađete na teren. Današnji pogodak mi je drag iz razloga što je pokrenuo ekipu, posle prvog gola je sve lakše. Međusobno smo se bodrili, govorili smo jedni drugima da igramo bez pritiska i da uživamo na terenu. Iz toga je i proistekao dobar rezultat. Drago mi je što smo priredili lepu utakmicu navijačima koji su došli da nas podrže u velikom broju", rekao je vezista Ilić.

Osim toga, i kadeti Zvezde su savladali crno-bele, sa 3:1 su im naneli prvi poraz u tekućoj sezoni. Strelci za Zvezdu bili su Simonović i Aćimović u prvom ,te Savić u drugom poluvremenu, koji je pet minuta pre kraja okončao dramu koju je doneo gol Pantazisa početkom drugog poluvremena.

Omladinci: Crvena zvezda – Partizan 3:0 (2:0)

Ilić 10, Romanić 33, Račić 77p

Pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić", 300 gledalaca

Sudija: Igor Stojilković (Beograd)

Žuti kartoni: Rakić, Perić (Crvena zvezda), Jovanović, Čočaj, Bošnjak (Partizan)

Crvena zvezda: Savić, Perić, Terzić (Čitaković), Pejović (Maksić), Rakić, Račić (Mihajlović), Cvetković (Jokić), Nikolić, Romanić (Panović), Ilić, Adžić (Stanojev).

Partizan: Popović, Čočaj, Golubović, Nikolić (Maksimović), Vlalukin, Bošnjak, Tumbas (Vladić), Božić, Jovanović, Vujanić, Jovanović (Bogdanovski).

Kadeti: Crvena zvezda – Partizan 3:1 (2:0)

Simonović 31, Aćimović 34, Savić 84 – Pantazis 56

Pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić", 300 gledalaca

Sudija: Marko Popović (Beograd)

Žuti kartoni: Aćimović, Kojić (Crvena zvezda). Al-Maliku, Bojić, Nović, Manov (Partizan)

Crvena zvezda: Krstović, Kostić (Eraković), Konatar, Kojić, Janković, J. Ilić, Simonović (Daničić), Santrač (Dobrilović), Šikanjić (Kupusović), Aćimović (Brkić ), Savić (Velikić).

Partizan: Đokić, Al-Maliki (Manov), Radović, Pantazis, Popović, Vještica (Arsović), Bojić (Ilić), Gajić (Vujić), Nović, Milosavljević, Zuvić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.