Dragan Mrđa: Partizanov bod prednosti nije veliki

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Mrđa: Partizanov bod prednosti nije veliki

Sa deset postignutih golova u prvenstvu Srbije Dragan Mrđa nalazi se na liderskoj poziciji kada je lista strelaca u pitanju.
(FOTO: N. Negovanović)
S obzirom na to da sam kasno stigao i da sam nakon odlaska iz Siona trenirao samo individualno zadovoljan sam postignutim. U startu mi sigurno nije bilo lako. Trudio sam se na treninzima i rad mi se kako je sezona odmicala sve više isplaćivao. Došao sam do prave forme u finišu polusezone, što se najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << videlo kroz golove i dobre igre koje sam pružao – rekao je strelac deset golova za Crvenu zvezdu i “iz prve” izdvojio najdraži.
Bez dileme gol u poslednjem kolu protiv Vojvodine mi je najdraži – jasno je poručio Mrđa za zvanični sajt kluba.
Bod zaostatka za prvoplasiranim timom smatra itekako dostižnim, naročito u slučaju da crveno-beli ne ponove kikseve iz nekih ranijih mečeva.
Da nismo neplanirano gubili bodove u nekim mečevima u kojima to nismo očekivali, već bismo bili ubedljivo prvi na tabeli. Bod prednosti najvećeg rivala nije veliki ukoliko takve propuste ne dozvolimo na “proleće” – jasno je poručio Dragan Mrđa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.