Delije, još malo pa nestalo!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije", još malo pa nestalo!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da karata za utakmicu sa BATE Borisovim još uvek ima ali da bi navijači trebalo da požure sa kupovinom.

Veliko interesovanje vlada za premijeru crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope što potvrđuje i podatak da se paketi ulaznica i pojedinačne karte odlično prodaju.

Sa stadiona "Rajko Mitić" stiže informacija da je severna tribina za duel sa BATE Borisovim skoro rasprodata ali da karata i dalje ima u prodaji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Zbog velikog broja poziva klubu obaveštavamo naše navijače da karata za ostale tribine još ima. Paketi karata se polako bliže kraju, ali zato ima pojedinačnih ulaznica za meč sa BATE Borisovim", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Blagajne na stadionu "Rajko Mitić" otvorene su svakog dana od 11 do 19 časova, a na dan utakmice preostale karte će se prodavati do 21 čas.

Crvena zvezda u četvrtak dočekuje BATE Borisov u okviru 1. kola Grupe H Lige Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OGLASILA SE ZVEZDA: Dobra vest za navijače!

Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2017

Fudbalski klub Crvena zvezda u četvrtak igra meč 1. kola Lige Evrope, a crveno-beli su se navijačima obratili sa informacijom o preostalim ulaznicama za duel sa BATE Borisovim.. Kako je navedeno na sajtu Zvezde, prodaja paketa ulaznica počela je u sredu, 6. septembra preko sajta „iticket.rs“,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.