ZVEZDI SVE IDE NA RUKU: Varnice u Belorusiji pred dolazak u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDI SVE IDE NA RUKU: Varnice u Belorusiji pred dolazak u Beograd (FOTO)

Crveno-beli u četvrtak dočekuju BATE Borisov u Ligi Evrope.

BATE Borisov savladao je za vikend Slaviju Mozir u domaćem šampionatu i u dobrom raspoloženju je trebalo da doputuje u Beograd na meč prvog kola grupe H Lige Evrope protiv Crvene zvezde. Međutim, tako neće biti, a za sve je kriv veteran Aleksander Hleb. Čovek koji je u četiri navrata igrao za BATE, 36-godišnji Hleb zapalio je varnicu među navijačima izjavom da''klub nije letos želeo da ga zadrži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je on hteo da igra besplatno''.

VIŠE NIKAD NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Osim trave, BATE na Marakani čeka i OVO

ZNA SE: BATE dolazi u Beograd bez jednog igrača (FOTO)

Zbog svega jep redsednik kluba Anatolij Kapskij morao je da sazove konferenciju za štampu na kojoj je objasnio zašto nije produžen ugovor sa slavnim veteranom koji je igrao za Štutgart, Arsenal i Barselonu, a trenutno je član Krila Sovjetov.

Konyaspor ve Gençlerbirliği formalarını da giyen Alexander Hleb'in yeni takımı Rus ekibi Krylya Sovetov oldu. pic.twitter.com/bzxtBgjKsx

— Goal Türkiye (@GoalTurkiye) February 15, 2017

- Hleb je u prošloj sezoni zbog povreda odigrao samo šest mečeva, odluka da se ne nastavi saradnja bila je teška, ali u interesu kluba, a BATE nije amaterski već profesionalni klub u kome je svako plaćen prema kvalitetu - rekao je Kapskij.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.