„Cross Over“ trenerska košarkaška klinika u hotelu „Šumarice“

Izvor: KGsport.info, 09.Avg.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Cross Over“ trenerska košarkaška klinika u hotelu „Šumarice“

Drugu godinu zaredom u kragujevačkom hotelu „Šumarice“ biće održana trenerska klinika u okviru košarkaškog kampa „Cross Over“.
Predavanja su zakazana za 10. i 11. avgust, a prisutnima će svoje znanje preneti specijalni gost iz Amerike Leri Braun, inače legendarni koledž trener iz Teksasa, zatim prof. dr Nenad Trunić, instruktor za trenere akreditovan od FIBA Evropa, koji je 2015. promovisan i u koordinatora mladih reprezentativnih kategorija KSS-a,  >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Bratislav Bata Đorđević, nekadašnji trener Crvene Zvezde, Limoža, IMT-a, selektor Iraka i otac našeg proslavljenog košarkaša, a sadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića, kao i mladi kragujevački trener Boško Lalić, koji radi sa talentovanim dečacima u klubu Kragujevac ’96 i deo je košarkaškog kampa „Cross Over“ od samih početaka.
Sa polaznicima kampa radili vrhunski treneri
Uvertira za ovu trenersku kliniku bio je košarkaški kamp „Cross Over“. Već sedmu godinu zaredom ovaj kamp okupio je veliki broj devojčica i dečaka iz Srbije i inostranstva, koji su u odličnim uslovima, uz vrhunske trenere, naporno radili na unapređenju svih aspekata svoje igre.
Jelena Milovanović bila je specijalni gost na zatvaranju kampa
Završnu ceremoniju svojim prisustvom uveličala je Jelena Milovanović, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, koja je polaznicima kampa prenela deo svog bogatog igračkog iskustva.
Foto: Basketball camp CROSS OVER FB
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.