Borjan i Popović najbolji golmani lige

Izvor: RTS, 27.Jun.2020, 07:19

Borjan i Popović najbolji golmani lige

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i njegova prva zamena Zoran Popović najbolji su golmani protekle sezone u Superligi Srbije. Na 30 utakmica u sezoni primili su samo 18 golova i dali veliki doprinos za osvajanje nove titule prvaka.
Prvi golman i kapiten tima Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milan Borjan branio je mrežu crveno-belih na 26 utakmica u prvenstvu i ona je mirovala na polovini odigranih mečeva.

U preostalih 13 utakmica Borjan je primio 16 golova, a svega tri puta je primio više od jednog pogotka za ukupno 2340 minuta igre.
Njegova prva zamena je bio Zoran Popović koji je četiri puta čuvao gol Crvene zvezde, primio dva pogotka i dva puta uspeo da odbrani mrežu tima.
Popović je mrežu crveno-belih branio u oktobru prošle godine, kada je zaredom nastupao na mečevima protiv Napretka, Rada, Radnika i TSC-a.
Fenomenalnim partijama u omladincima Crvene zvezde, prekomandu u seniorski tim, tokom polusezone, dobio je i mladi Andrija Katić.
Čuvar mreže rođen 2002. godine je na 18 ligaških mečeva pod komandom Slavoljuba Đorđevića primio devet pogodaka, ali još uvek čeka debi u prvom timu, ističe se na sajtu crveno-belih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.