Za finansijsku pomoć se javilo 1.668 umetnika

Izvor: Danas, 10.Avg.2020, 13:21

Za finansijsku pomoć se javilo 1.668 umetnika

Na poziv Fonda solidarnosti kulturnih radnika Srbije za dodelu pomoći egzistencijalno ugroženim kolegama usled korona virusa javilo se 1.668 umetnika, stručnjaka u oblasti kulture i drugih kulturnih radnika, što je tri puta više od očekivanog, saopštila je danas Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za novčanu pomoć Fondu solidarnosti prijavilo se 1668 umetnika, apel vladi da pripremi dugoročne mere

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Avg.2020

Na poziv Fonda solidarnosti kulturnih radnika i radnica Srbije za dodelu pomoći egzistencijalno ugroženim koleginicama i kolegama usled krize izazvane pandemijom KOVID-19 javilo 1.668 umetnika i umetnica, samostalnih stručnjaka u oblasti kulture i drugih kulturnih radnika i radnica, što je otprilike...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.