Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Mar.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije: Najnovije odluke, 28. mart 2020.

Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici najnovije mere za sprečavanje širenja korona virusa COVID-19 koje su vezane za vanredno stanje. »»» Izmenjeno je vreme trajanja zabrane kretanja građana za dane vikenda. Građani će subotom i nedeljom morati da ostanu u svojim domovima od 15.00 do 5.00. »»» Svim građanima Srbije, kao i strancima sa … Članak Vlada Srbije: Najnovije odluke, 28. mart 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

PAKET POMOĆI TRI MILIJARDE EVRA Slovenija uvodi i nove mere

Izvor: Blic, 29.Mar.2020, 09:57

Vlada Slovenije usvojila je paket pomoći privredi i stanovništvu tokom epidemije virusa korona, vredan oko tri milijarde evra, i donela nove mere ograničenja kretanja s ciljem suzbijanja širenja infekcije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.