Velika Britanija odlaže ukidanje lokdauna

Izvor: Beta, 14.Jun.2021, 08:31

Velika Britanija odlaže ukidanje lokdauna

Britanski zvaničnici potpisali su odluku o odlaganju ograničenja uvedenih usled epidemije korona virusa za posle 21. juna.Vladini izvori rekli su za Bi-Bi-Si (BBC) da će najnovija pravila ostati na snazi još četiri nedelje nakon ovog datuma.To znači da će noćni klubovi ostati zatvoreni i zaposleni će biti pozvani da i dalje rade od kuće kad god je to moguće.Očekuje se da će premijer Boris Džonson kasnije u toku dana saopštili ovu odluku na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika Britanija odlaže odluku o ublažavanju epidemioloških mera

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021

Britanski zvaničnici potpisali su odluku o odlaganju ograničenja uvedenih usled epidemije koronavirusa za posle 21. juna.

Nastavak na N1 televizija...

Britanija odgodila ukidanje restriktivnih mjera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2021

Britanski zvaničnici potpisali su odluku o odlaganju ograničenja uvedenih usled epidemije korona virusa za poslije 21. juna. Vladini izvori rekli su za britanski servis BBC da će najnovija pravila ostati na snazi još četiri nedelje nakon ovog datuma. To znači da će noćni klubovi ostati zatvoreni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.