U Vojvodini 181 novi slučaj korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 11:19

U Vojvodini 181 novi slučaj korona virusa

Tokom prethodnog dana, u Vojvodini je registrovan 181 novi slučaj korona virusa, a najviše novozaraženih je u Novom Sadu - 27.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva kovid-19 u Vojvodini je 13.250, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 3.315, a sledi Zrenjanin sa više od 1.100 aktivnih slučajeva korona virusa.

U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opada broj zaraženih, u Novom Sadu 27 novih slučajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

NOVI SAD - U Vojvodini je zabilježen 181 novi slučaj zaraze virusom korona, a u Novom Sadu evidentiran je do sada najmanji broj zaraženih poredeći sa ranijim periodom, njih 27, saopšteni je iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ko u Novom Sadu najpre dolazi do posla: Sa biroa se najviše uzimaju medicinari i kuriri, ugostitelji manje traženi

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021

Ukupno 29.808 nezaposlenih građana trenutno je na evidenciji novosadske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, a među njima je 13.014 Novosađana...Kako kažu u novosadskoj filijali NSZ, uprkos epidemiji virusa korona, registrovani broj nezaposlenih u Južnobačkom okrugu u prošloj godini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.