Izvor: Radio 021, 03.Avg.2020, 14:18

U Novom Sadu na lečenju 324 obolelih od korone

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 300 obolelih od virusa korona, od kojih je 22 na respiratorima.

U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu nalaze se 24 pacijenta koja su pozitivna na Covid-19.

To je 10 hospitalizovanih pacijenata manje u Novom Sadu u odnosu na poslednje podatke objavljene u subotu, 1. avgusta.

Nije poznato da li je u međuvremenu neki pacijent preminuo, ali nije poznat ni broj pacijenata koji su otpušteni iz ovih zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ustanova jer nadležni ne objavljuju ove podatke.

Dodajmo da sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine danas ponovo nije radio tokom prepodneva, a na sajtu samo stoji obaveštenje da je privremeno suspendovan iz tehničkih razloga. U pitanju je jedina ustanova u Novom Sadu preko čijeg sajta se zakazuje testiranje putnika na koronu, što sada nije moguće učiniti. Inače, sajt Instituta proteklih dana skoro svakodnevno nije radio po nekoliko sati.

Međutim, i kada je sajt radio, nadležni ove ustanove su poslednje podatke o epidemiološkoj situaciji u Novom Sadu i Vojvodini objavili 27. jula.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Korona u Novom Sadu: Na bolničkom lečenju 324 osobe, 10 manje u odnosu na pre 2 dana

Izvor: Luftika.rs, 03.Avg.2020

U KC Vojvodine trenutno se na lečenju od virusa korone nalazi 300 osoba, od kojih je 22 na respiratorima.. U Vojnoj bolnici, koja je pretvorena u Covid centar, smeštena su još 24 zaražena, čija klinička slika zahteva lekarski nadzor.. To je 10 hospitalizovanih pacijenata manje u Novom Sadu u odnosu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.