U Majdanpeku preminuo muškarac pozitivan na koronavirus

Izvor: Bor030.net, 14.Apr.2020, 21:51

U Majdanpeku preminuo muškarac pozitivan na koronavirus

Osamdesetdevetogodišnji muškarac iz Majdanpeka prva je žrtva korona virusa u ovom kraju i ujedno i prvo oboleli.   Vremešni Majdanpečanin je godinama bio nepokretan i sa srčanim tegobama, a preminuo je u nedelju u ovdašnjoj bolnici. Rezultati da je pozitivan na korona virus stigli su tek u utorak. Odmah su testirani i sin preminulog, kao […] The post U Majdanpeku preminuo muškarac pozitivan na koronavirus appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Una Stojaković: Priča Boranke iz srca Wuhana [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 15.Apr.2020, 13:26

Una Stojaković, dvadesetosmogodišnja Boranka, koja je celu situaciju oko korona virusa stojički izdržala direktno u srcu Wuhana, odakle je virus protekao, prenosi nam svoju priču. U Kinu sam došla pre dve godine, sticajem okolnosti. Kako sam istovremeno završila dva mastera, trebao mi je odmor,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.