Ronaldo posle 19 dana negativan na korona virus

Izvor: Beta, 30.Okt.2020, 21:53

Ronaldo posle 19 dana negativan na korona virus

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo oporavio se od korona virusa posle 19 dana, objavio je danas šampion Italije.Juventus je naveo da Ronaldo dobio negativan nalaz i da izlazi iz samoizolacije. Portugalac nije imao nikakve simptome bolesti.Ronaldo je propustio remije Juventusa sa Krotoneom i Veronom, kao i poraz od Barselone u Ligi šampiona. On bi na teren mogao da se vrati u nedelju kada će Juventus gostovati Speciji u šestom kolu Serije A.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo posle 19 dana negativan na koronavirus

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2020

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo oporavio se od korona virusa posle 19 dana, objavio je danas šampion Italije...Juventus je naveo da Ronaldo dobio negativan nalaz i da izlazi iz samoizolacije...Portugalac nije imao nikakve simptome bolesti...Ronaldo je propustio remije Juventusa sa Krotoneom i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ronaldo posle 19 dana negativan na korona virus

Izvor: Danas, 31.Okt.2020, 00:45

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo oporavio se od korona virusa posle 19 dana, objavio je danas šampion Italije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.