Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 12:31

Real bez pojačanja ovog leta, Bejl na prodaju

Španski velikan Real Madrida zbog značajnog gubitka prihoda prouzrokovanim pandemijom korona virusa, ovog leta neće dovoditi pojačanja.
Kako navodi ovaj španska Marka, plan je da se "kraljevski klub" reši nekih igrača, a tom prodajom Real se nada da bi mogao da zaradi oko 200 miliona evra.

Marka ističe da je klub zaradio 45 miliona na transferu Ašrafa Hakimija u Inter, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a na izlaznim vratima "Santjago Bernabeua" su Hames Rodriges i Garet Bejl.
Hamesu ugovor ističe sledeće godine, Bejl ima važeći ugovor još dve godine, a obojica su ove sezone imali skromnu minutažu.
Španski mediji tvrde da "kraljevski klub" za Bejla traži samo 25 miliona evra, a za njega interesovanje pokazuju Mančester Junajted, Arsenal i Everton.
Rukodstvo kluba navodno je spremno da sasluša i potencijalne ponude za Marsela i Lukasa Vaskesa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U REALU ODLUČILI: Ovog leta nema kupovine igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Kraljevski klub se nada da će od prodaje zaraditi 200 miliona evra...Španski velikan Real Madrida zbog značajnog gubitka prihoda prouzrokovanim pandemijom korona virusa, ovog leta neće dovoditi pojačanja, prenosi Marka. Kako navodi ovaj španski list, plan je da se Kraljevski klub reši nekih igrača,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Real Madrid prodaje Jovića

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 09:17

Kraljevski klub prelomio..Luka Jović je razočarao sve u Real Madridu. Toliko da će Real Madrid od sada slušati sve ponude za njegovu definitivnu prodaju, iako je u početku postojala ideja o njegovoj pozajmici u neku drugu sezonu. Ugledna Marka piše da je u slučaju srpskog igrača bilo teško preuzeti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.