Privi OBOLELI od KORONA VIRUSA i u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 26.Mar.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privi OBOLELI od KORONA VIRUSA i u Surdulici

Od dva uzorka koji su poslati na ispitivanje u Institut „Torlak“, jedan je pozitivan na korona virus. Oboleli pacijent je sa teritorije opštine Surdulica. Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) Vranje registrovao je ukupno osam obolelih od korona virusa na teritoriji Pčinjskog okruga. Takođe, očekuju se rezultati za još 14 uzoraka koji su poslati tokom jučerašnjeg dana Institutu „Torlak“ na analizu.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novooboleli u Pčinjskom okrugu je sa teritorije Surdulice

Izvor: VOM.rs, 26.Mar.2020

Novooboleli u Pčinjskom okrugu je sa teritorije Surdulice. . Od dva uzorka koji su poslati na ispitivanje u Institut „Torlak“, jedan je pozitivan na korona virus. Oboleli pacijent je sa teritorije opštine Surdulica. Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) Vranje registrovao je ukupno osam obolelih od korona...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.