Nastavljeno takmičenje u Premijer ligi

Izvor: Beta, 17.Jun.2020, 19:45

Nastavljeno takmičenje u Premijer ligi

Utakmicom fudbalera Aston Vile i Šefild junajteda danas je u Birmingemu nastavljeno takmičenje u Premijer ligi, posle pauze od 100 dana zbog pandemije korona virusa.Pre početka utakmice na praznom Vila Parku, održan je minut ćutanja u znak sećanja na umrle od korona virusa. Kada je utakmica počela igrači i sudija Majkl Oliver su klekli na sredini terena i odali počast Afroamerikancu Džordžu Flojdu, koji je 25. maja umro tokom intervencije policije u Mineapolisu.Fudbaleri su držali rastojanje kada su izlazili na teren. Fudbaleri i stručni štab Aston Vile su tokom zagrevanja nosili crna majice sa natpisom "Životi crnaca su važni", a tokom meča na stadionu je razvijena ista parola.Fudbaleri će umesto svojih prezimena na dresovima nositi natpis "Životi crnaca su važni", u prvih 12 utakmica.Uoči utakmice Aston Vila je bila u zoni ispadanja, a klub iz Šefilda šesti na tabeli.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeno takmičenje u Premijer ligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2020

Utakmicom fudbalera Aston Vile i Šefild junajteda danas je u Birmingemu nastavljeno takmičenje u Premijer ligi, posle pauze od 100 dana zbog pandemije koronavirusa...Pre početka utakmice na praznom Vila Parku, održan je minut ćutanja u znak sećanja na umrle od korona virusa. Kada je utakmica počela...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PONOVO SE VRATILA PREMIJER LIGA I MUKA SA VAR TEHNOLOGIJOM! Remi Vile i Šefilda na restartu sezone! VIDEO

Izvor: Kurir, 17.Jun.2020

Fudbaleri Aston Vile i Šefild junajteda odigrali su večeras u Birmingemu bez pogodaka 0:0, u utakmici 28. kola Bundes lige, prve posle pauze od 100 dana zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.