Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 13:58

Korona u Milanu, Donaruma i Hauge pozitivni

Fudbalski velikan Milan saopštio je da su golman Đanluidi Donaruma i vezista Jens Peter Hauge zaraženi koronavirusom.
Kako se navodi u saopštenju kluba, zaražena su još tri člana prvog tima, a dodaje se da su da su to rezultati testova koji su rađeni u nedelju uveče i da su nalazi Donarume i Haugea pokazali prisustvo virusa.

Saopšteno je i da nemaju simptome i da su u kućnoj izolaciji, kao i da su ostali članovi danas ponovo testirani i da su svi nalazi negativni.
Fudbaleri Milana večeras od 21 sati igraju protiv Rome u petom kolu Serije A.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donaruma i Hauge pozitivni na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020

Fudbalski velikan Milan saopštio je danas da su golman Đanluidi Donaruma i vezista Jens Peter Hauge zaraženi koronavirusom...Kako se navodi u saopštenju kluba, zaražena su još tri člana prvog tima, a dodaje se da su da su to rezultati testova koji su rađeni u sinoć i da su nalazi Donarume i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MILAN U PROBLEMU: Stiže Roma, a Donaruma zaražen korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Pozitivan i Norvežanin Hauge...Fudbalski velikan Milan saopštio je danas da su golman Đanluiđi Donaruma i vezista Jens Peter Hauge zaraženi korona virusom...Kako se navodi u saopštenju kluba, zaražena su još tri člana prvog tima, a dodaje se da su da stu to rezultati testova koji su rađeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.