Izvor: 025info.rs, 05.Apr.2020, 11:44

50 zaštitnih vizira za Dom zdravlja

Nakon završenog današnjeg sastanka štaba za vanredne situacije opštine Odžaci, predsednik privremenog organa i komandant štaba za vanredne situacije opštine Odžaci Goran Nikolić, konstatovao je da se prate sve uredbe i preporuke viših organa, te da se kao takve sprovode u našoj opštini.   Komandant štaba je posebno naglasio da je štab uspeo da nabavi zaštitne vizire koji će biti predati onima kojima su trenutno najpotrebniji.   Oni koji su na prvoj liniji odbrane od korona virusa su svakako medicinski radnici i zato smo danas 50 vizira pokloniti Domu zdravlja u Odžacima - rekao je Goran Nikolić   Komandant štaba Goran Nikolić još jednom je apelovao na sve sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera i odluka koje su na snazi.   Direktor Doma zdravlja dr Steva Panić se zahvalio Štabu za vanredne situacije opštine Odžaci na uručenim vizirima.  
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Štab za vanredne situacije u Bojniku prati situaciju na terenu

Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2020

BOJNIK..„Štab za vanredne situacije opštne Bojnik neprekidno prati situaciju na svojoj teritoriji i u skladu sa merema Vlade Srbije postupa na terenu“ rekao je predsednik Skupštine opštine Dejan Stojanović...„Obezbedili smo natrijum hipohlorid za radnje, stambene zgrade i domaćinstva koja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.