Specijalno izdanje Citroenovog C3 Pikaso

Izvor: S media, 30.Okt.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalno izdanje Citroenovog C3 Pikaso

Francuski proizvođač automobila "Citroen" je na tržištu ponudio specijalno izdanje svog modela C3 Pikaso, malog MPV-ja pod nazivom Blekčeri.

Automobil je baziran na modelu VTR+, a ofarban je u "čeri red" boju sa crnim i sjajnim interijerom, i poseduje 17-inčne aluminijimske naplatke koji su takođe delimično ofarbani u boju karoserije. Pokreće ga 1,6-litarski HDi motor sa 87 KS.

Standardnu opremu modela koji košta 17.478 evra čine klima, tempomat, Blutut >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i električni retrovizori.

Citroen je takođe poboljšao čitavu porodicu C3 Pikaso, čiji agregati potpuno zadovoljavaju Euro 5 standarde.

Promene benzinskog 1,4-litarskog VTi motora sa 93 KS i 1,6-litarskog HDi motora sa 87 KS su doprinele manjoj potrošnji. Umesto prvobitnih 18,1 km, odnosno 18,7 km, automobili mogu da pređu 25,5, odnosno 26,1 km sa jednim litrom goriva. Emisija CO2 je kod oba modela smanjena za 4 g/km.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.