Lukoil Beopetrol snižava cene dizela

Izvor: Beta, 15.Mar.2010, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukoil Beopetrol snižava cene dizela

BEOGRAD, 15. marta 2010. (Beta) - Naftna kompanija Lukoil Beopetrol sniziće od utorka cene dizel goriva na svojim benzinskim pumpama u Srbiji u proseku za 2,5 dinara po litru.

Kako se navodi u saopštenju, litar evrodizela pet pojeftiniće za dva dinara na 103,9 dinara, a litar dizela D2 koštaće 92,5 dinara umesto dosadašnjih 95,5 dinara.

Litar tečnog naftnog gasa od sutra će koštati 49 dinara, navodi se i dodaje da Lukoil Beopetrol evrodizel i autogas na srpsko tržište doprema iz svojih rafinerija u Bugarskoj i Rumuniji.

Lukoil je prethodno 26. februara snizio cene evrodizela pet i dizela D2 za tri dinara po litru. Ta kompanija ima 180 pumpi u Srbiji.


Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.