Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lukoil" snizio cene dizela i evrodizela

BEOGRAD - Na svim pumpama "Lukoil-Beopetrola" evrodizel "evro 5" od danas je jeftiniji za dva dinara, a dizela D-2 za tri dinara po litru.

Evrodizel košta 103,90 dinara za litar, a dizel 92,50 dinara, na pumpama "Lukoila. Tečni naftni gas i evrodizel ova kompanija doprema iz svojih rafinerija u Bugarskoj i Rumuniji, pa je cenovno formiranje slobodno. TNG je pojeftinio za četiri do šest dinara po litru i iznosiće 49 dinara.

Iz "Lukoil-Beopetrola" je saopšteno da kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sprovodi politiku smanjenja cena naftnih derivata iz uvoza, istovremeno pružajući svojim klijentima robu najvišeg kvaliteta.

Voleo bih da znam sta vam je to "evrodizel" buduci da takvo gorivo ne postoji ni na jednoj pumpi u EU

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.