Sram te bilo, to me pitaš... Nastao OPŠTI HAOS u programu, Ceca Ražnatović žestoko odgovorila Sanji Marinković: Prekid emisije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:17

"Sram te bilo, to me pitaš..." Nastao OPŠTI HAOS u programu, Ceca Ražnatović žestoko odgovorila Sanji Marinković: Prekid emisije!

Pevačica nije mogla da veruje šta je voditeljka pita.

Već godinama unazad prepričava se jedan incident iz emisije "Magazin in" kada je poznata voditeljka Sanja Marinković tom prilikom ugostila jednu od najvećih balkanskih zvezdi Svetlanu Cecu Ražnatović.

Naime, ljudi se i dalje prisećaju scene kada je Sanja Marinković u emisiji "Magazin In" svoje gošće pitala da li su nekad vodile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav na zadnjem sedištu automobila, nakon čega je usledio smeh svih prisutnih u studiju.

Međutim, Ceca je svakako imala najbolji komentar koji je tek izazvao opšti haos u emisiji.

Dok se smejala, Ražnatovićeva, koja je u emisiju došla zajedno sa svojom ćerkom Anastasijom, rekla je Sanji:

- Pred detetom me to pitaš, sram te bilo!

Ali, Marinkovićeva se nije dala zbuniti i objasnila da je ovo bilo pitanje za "prekid emisije"...

Podsećamo, Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, a javnost je ostala tada u šoku. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a Vesna je jednom prilikom otkrila da je sa Sanjom prekinula, ne samo prijateljske, već i poslovne odnose.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.