Uskoro nova sezona: Ceca gostuje kod Amidžića (FOTO)

Izvor: S media, 05.Sep.2012, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro nova sezona: Ceca gostuje kod Amidžića (FOTO)

"Ami Dži šou" ulazi u novu sezonu, a prva epozoda biće emitovana u utorak 11. septembra. Naša najpopularnija pevačica već je najavila učešće.

Ekipa popularnog šoua danas gostuje kod Cece na Kipru gde će snimiti materijal za jednu od epizoda nove sezone. Ognjen Amidžić se nije oglasio i otkrio da li će Ceca biti u prvoj epizodi, ali svi očekuju ekskluzivu 11. septembra.

Spekulisalo se da će popularna pevačica biti Ognjenova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gošća u poslednjoj epizodi prethodne sezone ali se to nije desilo. Evo prilike da Amidžićevi gosti sada čuju i vide kako je Ražnatovićeva provela leto i koji su joj dalji planovi.

*** Okršaj "Survajvera": Nikola Šoć "prozvao" Vladu Vuksanovića

*** Hoće li postati nova Koko: I Dunja Ilić ima "posao" na Tviteru

*** Emina Jahović se hvali: Da li ste nekada videli ovakav nakit?!

*** Gde su nestale bujni grudi: Naša pevačica prošetala "prazan dekolte"!

Izvor: S media, Foto: Twitter, Youtube/Screenshot
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekskluzivno: Ceca u Ami G šouu

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2012

Ceca Ražnatović je poslednji put gostovala u emisiji "Ami G šou" pre tri godine, a od tada je i retko gostovala u drugim emisijama...Ona će pričati o svom privatnom životu i karijeri, a informaciju da će gostovati na televiziji Pink je potvrdila i sama pevačica:- Raduje me sutrašnji dolazak...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ekipa stiže na Kipar: Ceca u emisiji “Ami G show”!

Izvor: Svet, 05.Sep.2012

Ceca Ražnatović poslednji put pojavila se u “Ami G showu” pre tri godine, a od tada retko je gostovala i u drugim emisijama sličnog formata. Međutim, sada je rešila da Ognjenu Amidžiću otkrije manje poznate detalje o privatnom životu i karijeri. Informaciju da će gostovati na televiziji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.