REĆI ĆU JOJ U LICE: Nakon svađe na RTS-u, Ceca Ražnatović uputila Dragani Mirković JAVNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REĆI ĆU JOJ U LICE: Nakon svađe na RTS-u, Ceca Ražnatović uputila Dragani Mirković JAVNU poruku

Na proslavi slave.

Danas je slava Svetlane Cece Ražnatović. Ona proslavlja Nikoljdan u svom toplom domu, a mnoge poznate ličnosti došle su da Ražnatovićevoj upriliče veselje.

Damir Handanović, Marijana Mateus, Dragan Marković Palma i mnogi drugi bili su gosti na Cecinom slavlju, a novinske ekipe sve vreme su bile ispred kapije.

U jednom trenutku pevačica je izašla i obratila se pripadnicima sedme sile. Ceca je odgovorila i na jedno škakljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje o svojoj koleginici Dragani Mirković, sa kojom, spekulišu mnogi, nije u najboljim odnosima.

- Dve ili tri osobe su me u ružnom kontekstu prokomentarisale, a da za to ne postoji razlog. Za ove dve osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost i iskreno da kažem, ja to stavljam pod ljubomoru. Ne znam koji su razlozi, jer ja nikome ništa nisam nažao učinila, svakog mogu da pogledam u oči. Ne razračunavam se preko društvenih mreža i ne koristim medije da bih odgovorila nekom. Kada sretnem tu osobu reći ću joj u lice. To nije lepo ni za jednu, ni za drugu, to je jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk umem da odgovorim i nikada me nije sramota jer nikoga ne diram - rekla je Ceca.

Podsetimo, Ceca i Dragana su pre dva dana, na snimanju jednog novogodišnjeg programa imale jedan neprijatan razgovor, a od tada se nisu oglašavale, sve do sada.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.