POSLE SKANDALA SA HELIKOPTEROM: Ceca uplatila 5.000 evra za lečenje dece!

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SKANDALA SA HELIKOPTEROM: Ceca uplatila 5.000 evra za lečenje dece!

Pevačica Ceca Ražnatović je i ovu godinu započela humanim postupcima, a želja joj je bila da pomogne deci oboleloj od malignih oboljenja.
Naime, ona je uplatila 5.000 evra za lečenje dece.
Podsetimo, nakon što je Ceca postavila video iz helikoptera nastao je haos u Republici Srpskoj. Naime, opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražila od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u privatni noćni klub u Banjaluci. Pevačica je otkrila šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.
“Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom”, istakla je Ražnatovićeva za Kurir.
Inače, danas je jedan političar u RS otkrio da je Ceca u Banja Luci spavala u apartmanima koji pripadaju Vladi Republike Srpske. Ona se o ovome još uvek nije oglašavala.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.