ODUŠEVILA FANOVE: Ceca kao seksi tigrica!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVILA FANOVE: Ceca kao seksi tigrica!

Pevačica je blistala u haljini s dubokim izrezom i tigrastim dezenom

Ceca Ražnatović se na snimanju poslednje emisije Pinkove zvezde” pojavila u haljini s tigrastim dezenom, koja je imala veoma dubok izrez.

Pevačica je fotku okačila na društvene mreže i pitala fanove da li im se sviđa, a oni su, naravno, bili oduševljeni.

Posebno muški deo publike, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je njihova miljenica pokazala grudi, noge, ali i butine.

Međutim, bilo je i negativnih komentara, pa tako neki ipak nisu bili srećni što je pevačica obukla haljinu, čiji dezen je davno izašao iz mode.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BLISTALA: Ceca u seksi haljini oduševila fanove!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2015

Pevačica je blistala u haljini s dubokim izrezom i leopard dezenom..Ceca Ražnatović se na snimanju poslednje emisije “Pinkove zvezde” pojavila u haljini s lepard dezenom, koja je imala veoma dubok izrez...Pevačica je fotku okačila na društvene mreže i pitala fanove da li im se sviđa, a oni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.