NIKAD IZAZOVNIJA Ceca u uskoj haljini stigla u Crnu Goru

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD IZAZOVNIJA Ceca u uskoj haljini stigla u Crnu Goru

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Budvu gde će večeras održati nastup u "Top Hilu", najvećoj crnogorskoj diskoteci na otvorenom.

Cecu je na letu iz Beograda pratio sin Veljko, a njima će se na večerašnjem nastupu pridružiti i Anastasija koja već nekoliko dana boravi u Budvi. Inače, Cecu su na aerodromu dočekali brojni fanovi, a naša najveća muzička zvezda strpljivo se fotografisala sa svakim od njih.

U beloj uskoji haljini, pevačica je izgledala bolje nego ikada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA PAMĆENJE! Ceca raspametila Budvu

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 07:29

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović održala je noćas nastup za pamćenje u „Top hilu“, najvećoj crnogorskoj diskoteci pod vedrim nebom...Ceca je pred publiku izašla nešto pre dva sata iza ponoći i već zagrejanu atmosferu odmah dovela do usijanja...Od samog izlaska na scenu pa do ranih jutarnjih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.